Tilitoimisto Sonia

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja kustannuksia

Ota yhteyttä ›

Sähköinen taloushallinto

Sonia Oy tarjoaa yrittäjille sähköistä taloushallintoa, mikä on käyttäjäystävällinen tapa hoitaa yrityksen kirjanpitoa ja säästää sekä yrittäjän aikaa että kustannuksia. Meillä on käytössämme kätevä Procountor-ohjelmisto, jonka helppokäyttöisyydestä olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta.

Procountor-järjestelmässä voidaan hoitaa sekä laskutus ja myyntireskontra, verkkolaskujen vastaanotto (ostolaskujen käsittely ja maksatus) että palkanlaskenta. Samalla onnistuvat matkalaskut ja mobiilikuittien hallinta. Arkistoitavien materiaalien määrä vähenee, kun dokumentit ovat tallessa sähköisessä muodossa. Yrittäjällä myös säästyy aikaa, kun kuittien keräilyyn ja papereiden etsimiseen käytetty aika voidaan käyttää itse yritystoimintaa.

Sähköinen taloushallinto tapahtuu reaaliajassa, jolloin materiaali on heti myös tilitoimiston käytössä, ja voit hallinnoida yrityksesi paperitöitä verkkoselaimen kautta mistä vain.

Ota yhteyttä ›

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköisestä taloushallinnosta on yritykselle selvää hyötyä:

  • Säästää aikaa ja kustannuksia
  • Helppokäyttöisyys
  • Arkistoinnin tarve vähenee
  • Reaaliaikaisuus

Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja verkkoselaimen, minkä jälkeen pääset hyväksymään yrityksesi maksut ja seuraamaan yrityksesi talouden tilannetta reaaliajassa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita